Certyfikat dla mydwoje.pl

No. XB2A2CD5113116FDF68F03491224AA444
 

Certyfikat wydany dn.
14.05.2014 r.
Ważny do
13.05.2017 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o mydwoje.pl



Dobry

4.30/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 532 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 1 576 opinii.

Opinii klientów

   
Jestem zadowolona z serwisu jedyne zastrzeżenia dotyczą zagranicznych ofert pomimo wypełnionej wizytówki są problemy z oglądaniem reklamowanych wizytówek zagranicznych oraz oferowane są oferty krajowe w innych kategoriach. wiekowych niz wybrane
4.00
Dobry

Największym minusem serwisu jest mały wybór kandydatów/kandydatek.
3.00
Dostateczny

Dobry fachowy portal
4.00
Dobry

bardzo dobry serwis. Polecam każdemu kto szuka związku na poważnie
5.00
Bardzo dobry

Fajny serwis, przyzwoite towarzystwo, możliwość znalezienia drugiej połówki
5.00
Bardzo dobry

Profesjonalnie przeprowadzony dobór partnerski, jedyny minus to zbyt wysoka cena abonamentu.
4.00
Dobry

zdjecia wszystkich kasndydatow powinny byc widoczne zaraz po zalogowaniu sie, te prosby w wiadommosciach o udostepnienie zdjecia troche irytujace
4.00
Dobry

Myślę, że jednym z warunków koniecznych do założenia i aktywacji profilu powinno być zdjęcie. Dużo osób niestety nie posiada zdjęć. Nie żeby to było aż tak istotne, ale miło jest mieć wyobrażenie z kim sie rozmawia :)
4.00
Dobry

Portal na poziomie ale malo znany i malo reklamowany
4.00
Dobry

fajna strona, szkoda tylko ze zdjęcia nie odsłaniaja się automatyczni przy potwierdzenu zainteresowania danej osoby, pozdrawiam
4.00
Dobry

Bardzo kompetentny i mądrze przygotowany test doboru partnerskiego, ciekawe oferty i bogate urozmaicenia - moim zdaniem najlepszy taki serwis w Polsce
5.00
Bardzo dobry

It very good.
Assistants are always happy to resolve any problem.
5.00
Bardzo dobry

Ciekawa strona,szkoda że mało pań odpisuje ale to już raczej nie wina portalu
4.00
Dobry

Przydałby się bardziej rozbudowany czat. Poza tym wszystko OK :)
4.00
Dobry

Polecam ten portal, jest prowadzony profesjonalnie,można tutaj znaleźć kogoś z kim łączymy nadzieję na przyszłość. Jest wiele kandydatek, które spełniają oczekiwania, ale jak w każdym portalu matrymonialnym trzeba być przygotowanym na porażkę. Ogólnie jestem zadowolony, że się zarejestrowalem. Myślę, że dobrze zrobiłem, bo dało mi to możliwość poznania kilku kobiet.
4.00
Dobry

Witam dobrze że można ocenić portal mydwoje.pl jednym słowem beeeznadziejny dziękuję i pozdrawiam.
1.00
Niedostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 19.02.2017 r.
Szanowna Pani, nasz serwis zawsze otwarty jest na krytyczne i konstruktywne opinie, które pomagają nam spełniać oczekiwania naszych Użytkowników. Prosimy o kontakt na adres biuro@mydwoje.pl i przedstawienie swoich konkretnych uwag, a chętnie pomożemy w rozwiązaniu ewentualnych problemów.

jesteście najlepszym portalem jaki spotkałam miacie dobre oferty i dopasowania
5.00
Bardzo dobry

witam Państwa ...
portal MD oceniam nie na 5ke a na szóstkę z PLUSEM..

tu poznałem swoją połówkę - swoją kochana osobę,

dziękuję Państwu za pomoc - za waszym pośrednictwem - osiągnąłem cl życia ///
dziękuję Mitis Triandafillu

PS. BARDZO MAM PROSBĘ - chciałbym trwale usunąć swoje konto z MD - nie potrafię tego uczynic , nie znam procedury.
5.00
Bardzo dobry

Portal mydwoje.pl jest lepszy niż sobie wyobrażałem. Powiadomienia, propozycje i w ogóle współpraca z klientem jest bardzo przyjazna i daje poczucie poważnego traktowania swej roli.
5.00
Bardzo dobry

póki co się rozglądam, ale jest OK :)
5.00
Bardzo dobry

Mam pozytywne doświadczenia. Nie mam uwag do działania portalu.
Poza tym nie miałam czasu aby skorzystać z całej oferty. Inną sprawą jest kwestia osobowości i motywacji osób które się rejestrują . Ale na to portal oczywiście wpływu mieć nie może
5.00
Bardzo dobry

Podoba mi się,że są ' ramy' do opracowania własnego profilu przez co oferty są porównywalne, oraz to,że niezalogowani nie mają dostępu do zdjęć.
5.00
Bardzo dobry

Serwis oceniam pozytywnie nie mam żadnych zastrzeżeń do poruszania się w nim. Szata graficzna jest prosta i przejrzysta. Poza tym mam dobre spostrzeżenia w stosunku do pań. Polecam wszystkim singlom i nie tylko.
5.00
Bardzo dobry

W zasadzie portal przypadł mi do gustu.
Niestety brakuje mu trochę dopracowania technicznego.
W wyszukanych ofertach pojawiają się kilkakrotnie te same ogłoszenia.
Dość znacznie utrudnia to przeglądanie i wprowadza niepotrzebny bałagan.
Ilość wyszukanych ofert jest przez to mocno zawyżona.
Druga sprawa to zbyt mała ilość dostępnych parametrów wyszukiwania.
Trzeba to rozszerzyć.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 14.02.2017 r.
Powtarzalność ofert, o którym Pani wspomina, dotyczy różnych list. Ta sama oferta może być wynikiem wyszukiwania wg Pani kryteriów a jednocześnie być Pani przez nas polecana ze względu na wyjątkowo wysoką zgodność osobowości. Preferencje dotyczące ofert może Pani określić w kryteriach wyszukiwania. Prosimy o kontakt na adres biuro@mydwoje.pl, jakie inne parametry wyszukiwania uważa Pani za ważne?

Serwis czytelny, rzetelny, sporo uczestników. Polecam
5.00
Bardzo dobry

portal może dobry dla ludzi z wielkich miast.
poza tym bardzo dużo nieodpowiedzialnych mężczyzn się ogłasza typu "chcą związku żony miłości - a później nie chcą zwijają się"
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 14.02.2017 r.
Aktywnie poszukuje Pani z nami miłości dopiero od dwóch tygodni. Dostrzegamy, że sama szybko kończy Pani nawiązane znajomości.Prosimy przemyśleć swój sposób kontaktowania i dlaczego panowie szybko tracą Pani zainteresowanie?Może warto też dać sobie i nam więcej czasu oraz wykazać się większą aktywnością czynnie zapraszając panów do kontaktu.Radzimy także poszerzyć poszukiwania na całe województwo

Proponowane oferty nie zawsze są zgodne z tym co pisze się w formularzu.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 12.02.2017 r.
Szanowna Pani, oprócz ofert ściśle spełniających wszystkie Pani kryteria otrzymuje Pani także oferty częściowo spełniające kryteria, ale o wysokiej zgodności osobowości i życiowych oczekiwań i wartości. Od Pani decyzji zależy, czy nawiąże Pani z tymi panami kontakt.

Wiarygodny. Brak fikcyjnych kont jak na innych portalach. Jest nr tel., abonament nie przedłuża się automatycznie sam. Wszystko jest jasne, przejrzyste, budzące zaufanie. Do tego stopnia że już poleciłem ten serwis koledze.
5.00
Bardzo dobry

Portal bardzo dobry, ale mała liczba proponowanych osób spelniajkrzysiekhcyla@gmail.com
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 12.02.2017 r.
Szanowny Panie, w obu zakładkach: Oferty z wyszukiwania oraz Oferty polecane w chwili obecnej ma Pan ponad 610 ofert dopasowanych do Pańskich oczekiwań. Doradzamy aktywne korzystanie z otrzymanego abonamentu gratis, przeglądanie proponowanych ofert i samodzielne zapraszanie Pań do kontaktu. Prosimy o wykasowanie adresu email z komentarza.

Serwis mydwoje.pl jest to miejsce w którym warto być Przejrzysty, intuicyjny i w miarę klarownie stworzona jest cała koncepcja. Codziennie otrzymujemy powiadomienie odnośnie profilu czy ktoś do nas napisał, jakie są nowe oferty panów z wybranego obszaru.
4.00
Dobry

Bardzo cenie sobie dyskrecję i Portal to zapewnia. Podoba mi się to, że administratorzy filtrują zdjęcia i zawartość profilu. Są dostępni oraz szybko odpowiadają na pytania.
5.00
Bardzo dobry

Prawie spełnia wszystkie wymogi.
4.00
Dobry

pomimo tego ze nie znalazlam jeszcze partnera
polecam portal wszystkim moim znjomym,ktorzy szukaja swojej drugiej polowki
za profesjonalizm,za aktywnosc ,kreatywnosc i mozliwosci z jaka MYDWOJE mnie zaskakuje codziennie,polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Nieprzekonujące jest to zamazywanie zdjęć.
Test początkowy to istny horror.
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 07.02.2017 r.
Zdjęcia zamazane Użytkownicy sami otwierają dla wybranych osób, funkcja ta zapewnia komfort osobom chroniącym swoją prywatność. Wiele z tych osób nie spotka Pan na portalach, które nie świadczą ochrony wizerunku. Nasz psychologiczny Test zajmuje Państwu ok 30 minut. Jest to dobrze zainwestowany czas, dzięki temu oferty matrymonialne są lepiej dopasowane, a szanse na szczęśliwą relację – większe.

Fachowy koplementarny portal.Brawo
5.00
Bardzo dobry

Jestem zadowolona z serwisu "My dwoje". Profesjonalna i miła obsługa. A ilość ofert imponująca. Pozdrawiam, Laura.
5.00
Bardzo dobry

Super Portal
5.00
Bardzo dobry

Aktualne oferty, przejrzysty układ profilu.
5.00
Bardzo dobry

Oceniam na 4,5 ze względu na sumę nienachalnych powiadomień, przejrzystość powiadomień i możliwość: bezpośredniego wejścia na stronę nadawcy wiadomości, indywidualnego ustawienia oferty i ograniczenia niechcianych kontaktów. Trafny test osobowości, dużo promocji i artykułów. Wada- brak możliwości ( lub nieprzejrzysty system)wyszukiwania np.wg.wieku,wykształcenia,kraju lub miejscowości zamieszkania
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 05.02.2017 r.
Dziękujemy za miłą opinię i wymienienie wielu zalet MyDwoje. Zapraszamy do wykorzystywania filtrów przy wyszukiwaniu anonsów, m.in. dotyczących miejsca zamieszkania. Dużą pomocą będzie właściwe określenie kryteriów wyszukiwania - wówczas w zakładce Oferty z wyszukiwania otrzyma Pani oferty dostosowane m.in. pod względem wieku, wykształcenia, kraju lub miejscowości zamieszkania.

informacje przekazywane na bieżąco
4.00
Dobry

mydwoje.pl opinie klientów

mydwoje.pl

Ogłoszenia matrymonialne polskie i zagraniczne

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r.

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r. MyDwoje.pl to internetowe biuro matrymonialne. Głównym założeniem serwisu jest profesjonalne doradztwo w zakresie dopasowania partnerów na podstawie zgodności osobowości i życiowych wartości w oparciu o psychologiczny Test Doboru Partnerskiego przygotowany przez terapeutę małżeńskiego, Andrzeja Rutowskiego. Serwis wyróżnia dbałość o wiarygodność prezentowanych ofert i wysoka jakość obsługi użytkowników. Przez 8 lat funkcjonowania MyDwoje.pl zarejestrowało się na nim ponad 600 tysięcy użytkowników. Dzięki MyDwoje wspólne życie rozpoczęło kilkaset par.

Kontakt
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Tel: +48 222012589
Fax: +48 222012587
biuro@mydwoje.pl
mydwoje.pl

Sprzedawca
Katarzyna Bieber Serwis Doboru Partnerskiego
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:010955530
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Katarzyna Bieber
Dalsze informacje o systemie opinii Trusted Shops
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Na podstawie tych opinii codziennie obliczana jest łączna ocena portalu. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z mydwoje.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.