Certyfikat dla mydwoje.pl

No. XB2A2CD5113116FDF68F03491224AA444
 

Certyfikat wydany dn.
14.05.2014 r.
Ważny do
25.03.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o mydwoje.pl



Dobry

4.28/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 278 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
mydwoje.pl ma 2 056 opinii.

Opinii klientów

   
Data publikacji
18.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
18.07.2018 r.
Chyba najlepszy portal randkowy jaki jest dostępny.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
26.05.2018 r.
portal gdzie jest bardzo mało panów z Krakowa.
Odkąd należę,napisało do mnie 2 osoby
Za drogo ,bo nie ma ofert
Nie poleciłabym nikomu
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 27.05.2018 r.
Szanowna Pani, w chwili obecnej w profilu ma Pani 47 ofert spełniających dokładnie wszystkie wyznaczone przez Panią kryteria, a także 244 oferty polecane. Doradzamy, aby korzystając z posiadanego abonamentu aktywnie zapraszać panów do kontaktu i zawierać nowe interesujące znajomości.

Data publikacji
22.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
22.05.2018 r.
Serwis w porównaniu do znanych mi portali randk. jest mało intuicyjny, trudny w obsłudze (zwłaszcza z pozycji telefonu - tu dużo dobrego robiłaby aplikacja na telefon), działa bardzo wolno. Nie podoba mi się, że mimo iż wyraźnie zaznaczam, że nie chcę mieć partnera z nałogami, w propozycjach otrzymuję kontakty do osób palących. Chciałabym móc zobaczyć jak wygląda moje konto z pozycji oglądającego.
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 23.05.2018 r.
Dziękujemy za opinię. W chwili obecnej ma Pani 99 ofert ściśle spełniających Pani kryteria - w tym kryterium dotyczące palenia papierosów. Dodatkowo usunęła już Pani 59 ofert. Prosimy o kontakt na adres biuro@mydwoje - chętnie udzielimy niezbędnych wskazówek. Wkrótce wprowadzimy aplikację dedykowaną telefonom komórkowym.

Data publikacji
21.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
21.05.2018 r.
Komunikaty pokazujące się na stronie wskazują na łamanie tajemnicy korespondencji (a to przestępstwo), w tej sytuacji mierny to dużo, choć w pozostałym zakresie serwis jest przynajmniej starannie prowadzony.
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 22.05.2018 r.
W Serwisie stosujemy się do przepisów prawa, a sprawy bezpieczeństwa i uczciwości stawiamy na pierwszym miejscu. Prosimy o informację, które komunikaty wzbudziły Pana wątpliwości. Zachęcamy do kontaktu z biurem.

Data publikacji
20.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
20.05.2018 r.
Bardzo ciekawy serwis, dużo możliwości wyszukiwania ofert.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
20.05.2018 r.
Solidne i uczciwe zasady korzystania z serwisu. Fajny sposób na poznanie innych i samego siebie.Polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
16.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.05.2018 r.
Nie mam większych zastrzeżeń, trochę mało czytelne niektóre funkcje, pomimo zaznaczenia, że nie chcę ofert zagranicznych, dalej były proponowane. Dosyć szybkie reakcje na kontakt.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 17.05.2018 r.
Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Jeżeli jakieś funkcje Serwisu są dla Pani niejasne, bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z biurem - chętnie pomożemy. Oferty zagraniczne prezentujemy Pani tylko w zakładce Polecane. Tu nie wszystkie kryteria będą zawsze spełnione. Oferty spełniające wyłączenie Pani kryteria, w tym tylko oferty z Polski znajdzie Pani w zakładce Oferty z wyszukiwania.

Data publikacji
16.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.05.2018 r.
Ciekawie zrobione
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
14.05.2018 r.
Szukanie mężczyzny do życia jest bardzo trudne, mało atrakcyjne propozycje.
Nie poddaję się i szukam nadal.
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 15.05.2018 r.
Szanowna Pani, codziennie w naszym Serwisie pojawiają się nowe oferty panów. Prosimy więc nie tracić zapału. Poszukiwanie partnera na życie wymaga cierpliwości, czasu i odrobiny szczęścia. Życzymy powodzenia! Większość naszych szczęśliwych par mówi, że szukali swojej miłości ponad 3 miesiące!

Data publikacji
14.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
14.05.2018 r.
Serwis jak każdy inny boryka się z problemem małej liczby aktywnych użytkowników. Inną sprawą jest również kwestia, że Polki (przynajmniej w tym przedziale wiekowym który mnie interesuje) nie dorosły do takiej formy szukania znajomości i wykorzystują go wyłącznie do karmienia swojego ego. Dobrym sposobem byłoby jakieś nagradzanie aktywnych użytkowników i usuwanie tych którzy nie wykazują zaangażow
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 15.05.2018 r.
Jak Pan słusznie zauważył wiele zależy od postawy samych Użytkowników. Ze swojej strony Serwis zachęca Użytkowników do aktywności. Przypominamy o korespondencji oczekującej na odpowiedź i promujemy aktywną postawę. Nagradzamy użytkowników z otwartymi zdjęciami i Certyfikatem Wiarygodnego Profilu. Osoby nieaktywne przez 30 dni od ostatniego logowania nie są pokazywane na listach.

Data publikacji
12.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
12.05.2018 r.
Serwis portalu działa sprawnie, aktualne powiadomienia so codziennie nowe. Inne portale taki h usług nie majo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
10.05.2018 r.
Często w nocy długo się czeka na odpowiedź serwera. Dużo osób ma zakryte zdjęcia profilowe, a uważam, że powinno się odrazu widzieć jak wygląda potencjalny partner.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 11.05.2018 r.
Szanowny Panie, prędkość ładowania się stron zależy od Pańskiego operatora Internetu i możliwości sprzętu, z którego Pan korzysta. Jeżeli Użytkowniczka, którą jest Pan zainteresowany ma zamknięte zdjęcie, może Pan poprosić ją o otwarcie fotografii specjalnie dla Pana. Dzięki tej opcji możemy zaproponować nasze usługi osobom, które dbają o swoją prywatność i gdzie indziej nie mają takiej możliwości

Data publikacji
09.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
09.05.2018 r.
Ogólnie rzecz ujmując wszystko jest ok. :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
09.05.2018 r.
podoba mi sie opcja dziennego podsumowania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
08.05.2018 r.
Bardzo profesjonalny Test Doboru Partnerskiego. Stylistyka i reklama skierowane do dojrzałych osób, ale zauważyłam, że rejestruje się coraz więcej osób przed 30-tką. Trochę drogi abonament, jednak portal mydwoje.pl pozwala znaleźć naprawdę interesujące osoby.
4.00
Dobry

Data publikacji
07.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
07.05.2018 r.
Jestem rozczarowany poziomem merytorycznym profilu. Jego konstrukcja pozornie matrymonialna i gasi psychologiczna nakierowana jest na naiwność klientów i maksymalizacje dochodów z opłat abonamentowych. Szkoda.
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 08.05.2018 r.
Prosimy o kontakt bezpośredni w celu zgłoszenia konstruktywnych uwag do naszego serwisu. Chętnie stale usprawniamy możliwości serwisu i weźmiemy Pana uwagi pod rozwagę.

Data publikacji
06.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
06.05.2018 r.
Mam wrażenie, że liczba ofert pozostawia wiele do życzenia, ale może jestem zbyt krótko, aby to stwierdzić
4.00
Dobry

Data publikacji
06.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
06.05.2018 r.
Portal "My Dwoje" spełnia moje oczekiwania, gdyż szybko mogę odnaleźć oferty, które mnie interesują. Niemniej uważam, że z formularza "kilka słów o sobie" należy wyeliminować poz. "Moim zdaniem order powinien dostać" Poza tym uważam, że jest zbyt duża ilość pytań dot. doboru partnerskiego, gdyż trochę zniechęca i odpowiedzi mogą być zaznaczane bez głębszego zastanowienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
04.05.2018 r.
Chciałbym aby wiek poszukiwanemu partnerki mieścił się z moimi preferencjami.
Ważnym czynnikiem w wyszukiwaniu jest ròwnież region. Czyli jak najbliżej mojego miejsca zamieszkania.
Pozdrawiam
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 05.05.2018 r.
Obecnie prezentujemy Panu 22 anonse dokładnie odpowiadające Pana kryteriom, także pod względem wiekowym, z bliskiej odległości od Pana miejsca zamieszkania. Pozostałe anonse zamieszczone w Ofertach polecanych i regionalnych proponujemy sortować wg odległości oraz moich kryteriów, co pozwala wybrać interesujące i zgodne z oczekiwaniami oferty.

Data publikacji
04.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
04.05.2018 r.
Robicie dobrą sprawę w kojarzeniu par, lecz ja uważam że za mało jest zainteresowanych czy propozycji wśród osób o podobnym poziomie intelektualnym. U mnie efekt jest mizerny mimo , że ostatnio bardzo jestem aktywna. Nie mam doświadczenia w takich sytuacjach . Czy być szczerym , czy robić wszystko żeby wywołać efekt., a ja tu już nie mam takiego talentu. Być może jestem zbyt mało atrakcyjna .
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 05.05.2018 r.
Szanowna Pani, korzysta Pani z usług naszego Serwisu dopiero od kilku dni i nie wszyscy panowie zdążyli odczytać Pani wiadomości. Jest duża różnica w poszukiwaniach randki a w poszukiwaniach partnera na życie. Jak słusznie Pani zauważyła zajmujemy się kojarzeniem dobranych par. Choć w biurze matrymonialnym ten proces przebiega szybciej niż w zwykłym życiu to jednak wymaga on czasu i cierpliwości.

Data publikacji
03.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
03.05.2018 r.
To pierwszy portal, z którego korzystam, ale spełnia jak dotąd moje oczekiwania i mogę polecić go innym.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
03.05.2018 r.
Trochę za krótko korzystam z Waszego portalu, aby wypowiadać się wiarygodnie. Ale na przykład : mam 179 cm wzrostu i propozycja kojarzenia partnera o wzroście 167 cm trochę śmieszy. Podobnie osoba paląca z osobą nietolerującą palenia.Pozdrawiam.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 04.05.2018 r.
Szanowna Pani, jeżeli aktualnie jest mniej niż 15 ofert spełniających dokładnie wszystkie Pani kryteria, przedstawiana jest lista alternatywna, na której prezentowane są oferty które mogą nie spełniać części Pani kryteriów. Oferty te może Pani ignorować lub usuwać z listy. Prosimy także zajrzeć na listę Polecane.

Data publikacji
02.05.2018 r.
Brak daty zamówienia
02.05.2018 r.
Portal łatwy w obsłudze i dający dokładny obraz szukających się osób. Dobrze byłoby, aby przynajmniej na początku były trzy dni darmowe.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
30.04.2018 r.
Piktogramy pod profilem nie są do końca intuicyjne poza tym bardzo fajny portal
4.00
Dobry

Data publikacji
30.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
30.04.2018 r.
bardzo pozytywnie oceniam 5
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
29.04.2018 r.
Serwis wydaje się być w miarę przyjazny i być może skuteczny.
Dość wnikliwy wywiad wstępny chyba jest pomocny w
doborze partnera.
4.00
Dobry

Data publikacji
28.04.2018 r.
Data zamówienia
20.04.2018 r.
28.04.2018 r.
Mały wybór ofert , koszty duże.
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 29.04.2018 r.
Szanowny Panie, posiada Pan 250 ofert spełniających wszystkie Pana kryteria. Ponadto zawarł Pan wiele znajomości przez nasz serwis. Przypominamy, że portal matrymonialny starannie wybiera oferty i wiele niepoważnych lub niestosownych odrzuca zanim dotrą do Państwa.

Data publikacji
27.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
27.04.2018 r.
Dobry serwis matrymonialny
4.00
Dobry

Data publikacji
26.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
26.04.2018 r.
Ocena dostateczna, portal jest w miarę dobry, lecz bardzo cieżko jest tu kogoś poznać, zastanawia mnie jedno dlaczego kiedy kończy mi się abonament wtedy nagle wiele pań jest zainteresowanych moją osobą, czy chodzi tu tylko żebym wykupić nowy?
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 27.04.2018 r.
Szanowny Panie, poznanie właściwej osoby wymaga zaangażowania i czasu. Nie należy zniechęcać się. Większe zainteresowanie Pana profilem nie wynika ze statusu Pana konta. Być może ostatnio zmieniał Pan zdjęcia lub jest w Pana regionie mniej panów odpowiadających Pana charakterystyce.

Data publikacji
26.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
26.04.2018 r.
Ciekawy portal...możliwość poznania nowych ludzi.Ciekawe doświadczenie.
4.00
Dobry

Data publikacji
25.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
25.04.2018 r.
Skomplikowana strona internetowa w szczególności dla osób początkujących w biurze my Dwoje. dla przykładu ...w wielu przypadkach trzeba wykasować poprzednią swoją korespondencję żeby napisać nową. Powoduje to , że mam wątpliwości czy korespondencja dociera do adresata.
Wyszukiwanie super zawile . dla przykładu: jeśli ustawiłem sobie raz kryteria wyszukiwania to i tak system wraca do 66+..lipa.
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 26.04.2018 r.
Szanowny Panie, dziękujemy opinię. Treść wiadomości, o której Pan wspomina to zapisany przez Pana szkic. Proponujemy jego wykasowanie, a w przyszłości klikanie od razu na wyślij. Oferty ściśle spełniające Pana kryteria - również wieku - odnajdzie Pan w zakładce Oferty z wyszukiwania (obecnie 28). Może Pan je na nowo ustalić w zakładce Kryteria Wyszukiwania. Zawsze potem należy kliknąć na zapisz.

Data publikacji
21.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
21.04.2018 r.
Menu mogło by być bardziej czytelne.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 22.04.2018 r.
Szanowny Panie, dziękujemy za przesłanie opinii. Prosimy o wskazówki, które części menu są dla Pana niezrozumiałe. Chętnie pomożemy.

Data publikacji
19.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
19.04.2018 r.
Oczywiscie korzystalam z biura .Jednak uwazam ze wybrac partnera jest bardzo ciezko.Zdjecie nie jest odzwierciedleniem rzeczywistosci oraz informacje o zyciu prywatnym czasami sa nie prawdziwe.Ale to tylko moja opinia.Nie mialam szczescia i do dzis nie znalazlam partnera .
Oczywiscie otrzymalam od Panstwa mnostwo ofert.Jednak panowie nie byli zainteresowani moja osoba.Bardzo dziekuje za oferty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
19.04.2018 r.
Niestety nie wielka ilosc osob. A te osoby ktore Sa zalogowane to W wiekszosci nie aktywne. Paket do pelnych mozliwosci to calkowita strata pieniedzy. Jednak Test to naprawde dobry pomysl ktory moglby naprawde pomodz w doborze partnera.
2.00
Mierny

Data publikacji
18.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
18.04.2018 r.
moim zdaniem każdy z użytkowników powinien zamieścić w swoim profilu zdjęcie, powinno być to obowiązkowe przy rejestracji - często nie wiadomo z kim ma się do czynienia, czy np. mężczyzna, który podaje że ma 26 lat nie jest przypadkiem czterdziesto czy pięćdziesięciolatkiem, który szuka przygody w internecie
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 19.04.2018 r.
W MyDwoje.pl dodanie zdjęcia nie jest obowiązkowe, ale zachęcamy Użytkowników, by to czynili, oferty ze zdjęciem cieszą się większym zainteresowaniem. Wszystkie oferty i zdjęcia są weryfikowane przez pracowników Serwisu. Naszym celem jest prezentowanie wyłącznie prawdziwych ofert osób poszukujących życiowego partnera. Jeżeli zauważy Pani jakieś nieprawidłowości, prosimy o pilny kontakt na biurem.

Data publikacji
16.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.04.2018 r.
Portal wiarygodny, prosty w obsłudze, pozwalający na szybkie wybory, poznanie kandydatów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.04.2018 r.
Serwis na przyzwoitym poziomie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
11.04.2018 r.
Nie mam porównania z innymi portalami tego typu, ale ten wydaje się OK, budzi zaufanie. Niestety niewiele jest ofert z regionu, który mnie interesuje, ale to już nie wina portalu...
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 12.04.2018 r.
Szanowna Pani, w Pani profilu, w zakładce „Oferty z wyszukiwania" w chwili obecnej prezentowanych jest 237 ofert spełniających dokładnie wszystkie wyznaczone przez Panią kryteria, również pod względem regionu, który Panią interesuje. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami tych ofert i aktywnego nawiązywania nowych znajomości.

Data publikacji
11.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
11.04.2018 r.
moze dluzszy okres darmowy? zobaczymy jak bedzie
5.00
Bardzo dobry

mydwoje.pl odpowiada: 12.04.2018 r.
Szanowny Panie, Serwis MyDwoje ma dla swoich Użytkowników wiele promocji, w których można nawet zdobyć abonament gratis. Z jednej z takich promocji właśnie Pan korzysta. Zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi w dziale Promocje.

Data publikacji
10.04.2018 r.
Brak daty zamówienia
10.04.2018 r.
Sympatyczny Portal
5.00
Bardzo dobry

mydwoje.pl opinie klientów

mydwoje.pl

Ogłoszenia matrymonialne polskie i zagraniczne

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r.

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r. MyDwoje.pl to internetowe biuro matrymonialne. Głównym założeniem serwisu jest profesjonalne doradztwo w zakresie dopasowania partnerów na podstawie zgodności osobowości i życiowych wartości w oparciu o psychologiczny Test Doboru Partnerskiego przygotowany przez terapeutę małżeńskiego, Andrzeja Rutowskiego. Serwis wyróżnia dbałość o wiarygodność prezentowanych ofert i wysoka jakość obsługi użytkowników. Przez 8 lat funkcjonowania MyDwoje.pl zarejestrowało się na nim ponad 600 tysięcy użytkowników. Dzięki MyDwoje wspólne życie rozpoczęło kilkaset par.

Kontakt
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Tel: +48 222012589
Fax: +48 222012587
biuro@mydwoje.pl
mydwoje.pl
Sprzedawca
Katarzyna Bieber Serwis Doboru Partnerskiego
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:010955530
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Katarzyna Bieber
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Na podstawie tych opinii codziennie obliczana jest łączna ocena portalu. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z mydwoje.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.