Certyfikat dla mydwoje.pl

No. XB2A2CD5113116FDF68F03491224AA444
 

Certyfikat wydany dn.
14.05.2014 r.
Ważny do
13.05.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o mydwoje.pl



Dobry

4.35/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 400 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 1 975 opinii.

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
23.02.2018 r.
Funkcje są przemyślane
4.00
Dobry

Data publikacji
22.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
22.02.2018 r.
Jestem bardzo zadowolony z serwisu oferowanego przez portal MyDwoje
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
21.02.2018 r.
Wszystko ok. Portal bardzo intuicyjny w obsłudze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
21.02.2018 r.
Jeden z lepszych portali.
4.00
Dobry

Data publikacji
20.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
20.02.2018 r.
Polecam Jeden z lepszych serwisów, sporo ofert . Dobrym rozwiązaniem są codzienne raporty na skrzynkę pocztową.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
20.02.2018 r.
Ciekawa forma portalu.. Polecam z czystym sumieniem..
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
17.02.2018 r.
super portal
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
15.02.2018 r.
Portal My Dwoje jest istotnie poważnym biurem matrymonialnym, dobrze zorganizowanym dla użytkowników, intuicyjnym i czytelnym. Osobiście mam jedną uwagę, być może, że jest ona subiektywna :) Wciąż otrzymuję sugestie ofert panów, którzy mieszkają daleko i którzy są gorzej wykształceni ode mnie. Wiem, że dyplom nie świadczy o wartości człowieka, ale jednak tzw. podobny poziom ułatwia porozumienie...
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 16.02.2018 r.
Szanowna Pani, w chwili obecnej ma Pani 129 ofert z wyszukiwania dokładnie spełniających wszystkie Pani kryteria, w tym również kryterium wykształcenia i odległości. Ma Pani także możliwość sortowania ofert polecanych oraz regionalnych stosując opcję Sortuj wg: moich kryteriów, wówczas oferty najbardziej Panią interesujące znajdą się na początku listy ofert.

Data publikacji
12.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
12.02.2018 r.
Bardzo dobry potrzebny portal gdzie osoby samotne mogą spotkać kogoś interesującego.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
12.02.2018 r.
W przeciwieństwie do wielu innych portali tego typu portal wspiera i promuje aktywne konta. Więc nie rozmawia się z "duchami" oraz nie pisze do zapomnianych kont.

Polecam. Widać że portal żyje i dzięki temu można zawrzeć nowe, ciekawe wartościowe znajomości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
11.02.2018 r.
Portal prosty w obsłudze. Nie wiem z jakiego powodu ale zbyt mało nowych ofert partnerów.
4.00
Dobry

Data publikacji
09.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
09.02.2018 r.
Jestem z portalu zadowolony , często piszę z paniami nikt mi tu nie zrobił żadnej przykrości . Kilka razy Panie pisały do mnie o poradę z mego wykonywanego zawodu , polecę swoim znajomym . Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
08.02.2018 r.
Bardzo przyjazny i profesjonalny portal
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
07.02.2018 r.
Dziękuję pięknie za bardzo miły i życzliwy kontakt ze mną oraz za przedłużenie abonamentu.
Z serdecznymi pozdrowieniami Krystyna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
06.02.2018 r.
Czuje sie bezpieczna na portalu i wiem, ze moge zawsze liczyc na Wasza pomoc - dziekuje i pozdrawiam serdecznie - Hania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
05.02.2018 r.
Profesjonalnie prowadzony serwis . Polecam .
Pozdrawiam .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
04.02.2018 r.
Fajnie że jest test osobowości. Niewygodny komunikator.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 06.02.2018 r.
Szanowna Pani, dziękujemy za uwagę. Planujemy jeszcze w tym roku wprowadzić aplikację z komunikatorem na smartfony, co powinno naszym Użytkownikom znacznie ułatwić komunikację na żywo.

Data publikacji
02.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
02.02.2018 r.
Portal wydaje się być poważny i solidny. Szkoda tylko, że bardzo wiele osób jest nieaktywnych...
4.00
Dobry

Data publikacji
01.02.2018 r.
Brak daty zamówienia
01.02.2018 r.
Jeden z najlepszych portali. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
31.01.2018 r.
Uważam, że serwis skonstruowany jest jest bardzo dobrze,jest 'przejrzysty",łatwo sie po nim poruszać. Myślę że nawet osobom początkującym nie powinien sprawić kłopotów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
31.01.2018 r.
Sadzę, że to dobry portal, chociaż cena trochę wygórowana, ale można tu poznać ciekawych ludzi . Młodym ludziom łatwiej nawiązywać znajomości, ludzie dojrzali są bardziej wymagający i z dystansem do innych. Pomimo to trzeba próbować, bo samotność nie jest dobrym przyjacielem. Pozdrawiam i życzę szczęścia poszukującym bratniej duszy.
4.00
Dobry

Data publikacji
30.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
30.01.2018 r.
nie wiem jeszcze czy znalazłam miłość ale znalazłam tu interesujących mężczyzn, którzy zdecydowanie posiadają wszystkie pożądane cechy aby dać im szanse. Dlatego portal spełnił moje oczekiwania choć byłam nastawiona bardzo sceptycznie. Dziś wiem również że samo bycie na portalu nie wystarczy trzeba byc aktywnym i samemu wybrać interesujące nas profile i napisać, bez tego szanse maleją do 50.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
30.01.2018 r.
Charakterystyka kandydatow czytelna.dużo ofert.symbole zrozumiale
powiadomienia codzienne .które mobilizuja do przeglądania ofert
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
30.01.2018 r.
Idea portalu bardzo mi się podoba kojarzenie osób samotnych na podstawie testu doboru partnerskiego - cech wspólnych wartości zainteresowań. Natomiast nie wiem dlaczego, ale rzadko kto próbuje nawiązać kontakt przez co portal sprawia wrażenie "wymarłego".?
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 31.01.2018 r.
Szanowna Pani, otrzymała Pani wiele zaproszeń do kontaktu, które niestety zostały bez odpowiedzi. Prosimy odpowiadać na wiadomości. Zachęcamy Panią także do korzystania z posiadanego abonamentu i inicjowania nowych znajomości. Bardzo wiele zależy od własnej aktywności w poszukiwaniu miłości.

Data publikacji
29.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
29.01.2018 r.
Serwis jest ok
4.00
Dobry

Data publikacji
29.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
29.01.2018 r.
Witam serdecznie. Plusy to rzetelność i dbałość o zachowanie szczególnej ochrony danych osobowych. Minusy to brak aplikacji na telefon i mało intuicyjny serwis. Np. przez ostatni kwadrans prosi mnie dziewczyna o odblokowanie zdjęcia. Przejrzałem wszystkie pliki pomocy oraz link najczęściej zadawane pytania i nie ma tam oznaczeń czerwonych ikonek. Serwis oceniam jako dobry i życzę dalszego rozwoju
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 30.01.2018 r.
Dziękujemy za opinię. Rozszerzyliśmy instrukcję otwierania zdjęć w sekcji Pomoc/ Profil. Mamy nadzieję, że jest teraz zrozumiała. Serwis jest dostosowany do wszelkich urządzeń mobilnych. Temat aplikacji jest analizowany. W razie innych problemów zapraszamy do kontaktu z biurem: biuro@mydwoje.pl.

Data publikacji
27.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
27.01.2018 r.
Profesjonalny serwis
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
27.01.2018 r.
dośc dobrze jak narazie poznałem pewną osobę
4.00
Dobry

Data publikacji
26.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
26.01.2018 r.
Witam. Mimo, że nie znalazłam odpowiedniego partnera dla siebie uważam, że Państwa biuro pracuje bardzo rzetelnie. Zastanowię się. Może jeszcze raz spróbuję. Pozdrawiam cały zespół.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
25.01.2018 r.
Jestem zadowolony z portalu. Profesionalne podejście do osoby. Gratisowe przetestowanie portalu. Duży pozytyw
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
25.01.2018 r.
Sam serwis oceniam bardzo dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
25.01.2018 r.
Portal inny niż wszystkie. Indywidualnie podchodzi do każdej osoby. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
22.01.2018 r.
Do tej pory nie korzystałem z tego typu portali. Więc nie mam porównania, ale oczekiwania jakie miałem, portal spełnił, nawet przewyższył.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
21.01.2018 r.
Przejrzysty serwis. Polecam.
4.00
Dobry

Data publikacji
20.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
20.01.2018 r.
Jest ok proszę żadnych zmian nie wprowadzac jestem zadowolona z pobytu tutaj jest ok pozdrawiam i dziękuje Barbara
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
17.01.2018 r.
Portal z rzetelnymi ofertami i łatwą obsługą godny polecenia.
4.00
Dobry

Data publikacji
16.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.01.2018 r.
Profesjonalna i kulturalna obsługa. Z wielką przyjemnością czytam odpowiedzi serwisu na opinie niezadowolonych użytkowników. Często mogłyby one posłużyć za złote myśli :)
Moim zdaniem jest to jedyny serwis, na którym warto założyć profil i szukać swojej brakującej drugiej połówki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
16.01.2018 r.
Portal spełnia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
14.01.2018 r.
Ciekawy program dopasowania osobowości. Minus mała liczba nowych ofert.
4.00
Dobry

Data publikacji
14.01.2018 r.
Brak daty zamówienia
14.01.2018 r.
miły przyjemny portal
5.00
Bardzo dobry

mydwoje.pl opinie klientów

mydwoje.pl

Ogłoszenia matrymonialne polskie i zagraniczne

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r.

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r. MyDwoje.pl to internetowe biuro matrymonialne. Głównym założeniem serwisu jest profesjonalne doradztwo w zakresie dopasowania partnerów na podstawie zgodności osobowości i życiowych wartości w oparciu o psychologiczny Test Doboru Partnerskiego przygotowany przez terapeutę małżeńskiego, Andrzeja Rutowskiego. Serwis wyróżnia dbałość o wiarygodność prezentowanych ofert i wysoka jakość obsługi użytkowników. Przez 8 lat funkcjonowania MyDwoje.pl zarejestrowało się na nim ponad 600 tysięcy użytkowników. Dzięki MyDwoje wspólne życie rozpoczęło kilkaset par.

Kontakt
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Tel: +48 222012589
Fax: +48 222012587
biuro@mydwoje.pl
mydwoje.pl

Sprzedawca
Katarzyna Bieber Serwis Doboru Partnerskiego
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:010955530
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Katarzyna Bieber
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Na podstawie tych opinii codziennie obliczana jest łączna ocena portalu. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z mydwoje.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.