Certyfikat dla mydwoje.pl

No. XB2A2CD5113116FDF68F03491224AA444
 

Certyfikat wydany dn.
14.05.2014 r.
Ważny do
13.05.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o mydwoje.pl



Dobry

4.31/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 504 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 1 717 opinii.

Opinii klientów

   
Uważam , że MyDwoje jest dobrym Serwisem - widać profesjonalną obsługę , staranie w kojarzeniu par, chociaż możnaby również przedstawiać konkretne propozycje Parnerów każdego dnia w powiązaniu z regionem zamieszkania....Przepraszam za porównanie ale posłużę się przykładem: w innych tego typu Portalach codziennie otrzymuję na pocztę mailową propozycję co najmniej trzech mężczyzn, jako dobór partner
4.00
Dobry

Polecam serwis MyDwoje. Jest dobrze pomyślany i przygotowany, od procesu rejestracji po korzystanie z jego poszczególnych opcji. Bardzo cenna jest możliwość kontaktu telefonicznego w razie wątpliwości.
5.00
Bardzo dobry

Normalny portal dla normalnych ludzi. Wiele ciekawych profili, dużo mówiących o ludziach.
5.00
Bardzo dobry

Witam. Poznałem osobę dla której usuwam profil - Bardzo wam dziękuję i mam nadzieję że już nigdy nie będę musiał do was wracać. Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Dziękuję za umożliwienie mi nawiązania znajomości. Jestem zadowolona, że byłam na waszym portalu, bo to bardzo inteligentny i na poziomie portal.
5.00
Bardzo dobry

Zbyt krótko jestem na tym portalu,aby wyłapać błędy.
Jestem zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Bardzo kompetentny serwis, przygotowany z dbałością o prywatność użytkowników i wspomagany znakomicie przygotowanym, skutecznym testem doboru partnerskiego, który nadąża za zmianami postaw
5.00
Bardzo dobry

Uważam, że portal MD stwarza duże możliwości poznania odpowiednich osób. Bardzo pozytywnie oceniam testy psychologiczne i wynikającą z nich tzw. zgodność osobowości.
4.00
Dobry

Serwis randkowy MYDWOJE - jak dla mimo wszystko ciut chaotyczny.
1) zbyt duża ilość przeglądarek, wystarczyła by jedna regionalna, z województwa w którym się mieszka,
2) przy rejestracji zbyt duża liczba ofert, ja miałem ponad 1000,
3) nie potrzebny moim zdaniem certyfikat wiarygodności, w oparciu o dowód osobisty, ja to olałem, ale wiele osób w to weszło, podziwiam je za to,
4.00
Dobry

Przy teście psychlogicznym który wypełnia się wchodząc do programu ja osobiście dałbym więcej pytań o charakterze otwartym tak aby osoba która go wypełnia miała więcej swobody w udzielaniu odpowiedzi.Poza tym wykres zgodności jest bardzo ogólny ja dopiero po 2 dniach zorientowałem się na jakich kryteriach jest zbudowany i na początku wysłałem zaproszenie do osób niewłaściwych.
4.00
Dobry

Dobrze zorganizowany portal, szybka obsługa konta
4.00
Dobry

Bardzo dobrze oceniam profil.Nie poznałam jeszcze tego jedynego, ale to wina mojej sytuacji życiowej.Mysle, że jeszcze poznam . Pozdrawiam.Celina
5.00
Bardzo dobry

Są błędy w działaniu strony po zalogowaniu się.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 13.06.2017 r.
Szanowny Panie, jest Pan naszym Użytkownikiem od kilku miesięcy i nie kontaktował się z biurem w sprawie kłopotów z użytkowaniem strony. Jesteśmy codziennie do dyspozycji naszych klientów i na bieżąco wyjaśniamy trudne sytuacje. Zapraszamy do kontaktu.

Wiarygodny portal. Bardzo dobry test dopasowania.
5.00
Bardzo dobry

Portal warty polecenia
4.00
Dobry

Profesjonalna obsługa Klienta przez Serwis. Przydatna funkcja powiadomień dziennych. Test Doboru Partnerskiego oraz szeroki wachlarz kryteriów są pomocne podczas świadomego szukania partnera. Moim zdaniem, najlepsze Biuro Matrymonialne na rynku
5.00
Bardzo dobry

Biorąc pod uwagę fakt, że nie ufam internetowi, jednak zdecydowałam się skorzystać z My Dwoje- po rekomendacji koleżanki. I się nie zawiodłam- przejrzyście, dyskretnie i fajne są wasze porady ;-)
5.00
Bardzo dobry

Jestem krótko w tym serwisie więc nie mam jeszcze wyrobionego zdania.Może bym nie zachęcała do napisania informacji do osoby która nie odpisała na zawarcie znajomości.
4.00
Dobry

Niestety nie polecam serwisu
2.00
Mierny

mydwoje.pl odpowiada: 11.06.2017 r.
Nie podała Pani powodu dla którego niekorzystnie ocenia Pani usługi serwisu. Mimo negatywnej oceny widzimy, że z powodzeniem nawiązała Pani kilka znajomości. Polecamy większe zaangażowanie w nawiązywaniu nowych kontaktów oraz o rozważenie dodania zdjęcia do profilu. W razie wątpliwości lub kłopotów zapraszamy do kontaktu z biurem.

Jedyny portal, na którym można spotkać z łatwością ludzi o tych samych zainteresowaniach, ciekawych oraz otwartych.
4.00
Dobry

Portal jest godzien polecenia .Całkiem profesjonalny test zapewniający dość dużą możliwość wyboru osoby o zbliżonych preferencjach.
J.
5.00
Bardzo dobry

Witam , portal jest w porządku (tylko drogo) , natomiast panowie na portalu to inna bajka. Sami nieudacznicy życiowi , zniewieściali , szukający "księżniczki z bajki" , a sami tylko płaczą - wdowcy po utracie żony , rozwiedzeni zwalają winę na cały świat tylko nie na siebie , a kawalerowie to już w ogóle - tępa masa :)
Pozdrawiam - Jola :)
5.00
Bardzo dobry

mydwoje.pl odpowiada: 09.06.2017 r.
Szanowna Pani, serdecznie polecamy zapoznanie się z bardzo atrakcyjnymi ofertami panów z zagranicy poszukujących żony z Polski na naszym siostrzanym portalu PolishHarmony.de. Aby w ramach abonamentu MyDwoje mieć dostęp również do tych ofert wystarczy zaakceptować warunki uczestnictwa i wypełnić Wizytówkę również po niemiecku lub angielsku.

Interefejs wydaje się nieco mylący, zwłaszcza w części dot. poczty i komunikatów.
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 08.06.2017 r.
Dokładamy starań, aby korzystanie z serwisu było dla Państwa intuicyjnie i proste. Wszystkie otrzymane wiadomości znajdują się w zakładce Poczty, a powiadomienia na pulpicie w Moje My Dwoje. Jeżeli ma Pan ciekawą propozycję, zapraszamy do kontaktu z biurem.

Kolejny pusty portal. Wymaganie abonamentu za to, to nieporozumienie.
1.00
Niedostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 07.06.2017 r.
Szanowny Panie, korzystał Pan z naszego serwisu zaledwie 3 dni. Kontakty matrymonialne i kobiety wymagają większej cierpliwości. Panie może nawet nie zdążyły przeczytać Pana wiadomości. Zachęcamy do większej wytrwałości w poszukiwaniach, aby także Pan mimo bardzo młodego wieku mógł znaleźć pasującą partnerkę.

Świetny portal randkowy, rzetelny i uczciwy
5.00
Bardzo dobry

Serwis działa sprawnie a osoby na nim zarejestrowane prezentują wysoka kulturę osobista.
4.00
Dobry

Sprawna obsługa klienta, portal bardzo funkcjonalny, przejrzyście przedstawione profile, bardzo korzystna możliwość indywidualnego udostępniania zdjęć.
5.00
Bardzo dobry

profil bardziej rozrywkowy jak matrymonialny.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 02.06.2017 r.
Dziękujemy za opinię. Celem naszego Serwisu jest kojarzenie par, które mają dużą szansę stworzyć związek na stałe. Jeżeli spotkał Pan osoby niepoważne traktujące innych użytkowników nieuczciwie, prosimy o pilny kontakt z naszym biurem.

J.estem rozczarowana Waszą ofertą
3.00
Dostateczny

mydwoje.pl odpowiada: 01.06.2017 r.
Oferty które Pani przedstawiamy są dopasowane do Pani oczekiwań. Surowe kryteria znacznie ograniczają liczbę ofert. Najważniejszym warunkiem powodzenia jest jednak Pani gotowość do zawierania nowych znajomości. Zachęcamy Panią do aktywnego korzystania z abonamentu i zapraszania panów do kontaktu.

Za mało zdjęć
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 28.05.2017 r.
Szanowna Pani, w naszym serwisie nie ma obowiązku dodania zdjęć do profilu, choć oczywiście do tego zachęcamy. Dzięki temu pojawiają się u nas także wartościowe oferty osób, które absolutnie stronią od ujawniania swojej fotografii w internecie. Ponadto przypominamy, że w przypadku zdjęć zamkniętych, może Pani poprosić ich właściciela o indywidualne otwarcie fotografii specjalnie dla Pani.

Jestem bardzo zadowolona .jestempowiadomiana o kazdej wiadomosci super.
5.00
Bardzo dobry

Portal zajmujący uwagę , czas i o to chodzi .
4.00
Dobry

Tak w skrócie, jest ok, co prawda trochę mały krąg osób w interesującym mnie przedziale wiekowym
4.00
Dobry

Zwracam się z prośbą do Zespołu MyDwoje z prośbą o zlikwidowanie mojego profilu na Waszym portalu ,ponieważ znalazłam już partnera.Pozdrawiam serdecznie cały Zespół MyDwoje
5.00
Bardzo dobry

Bardzo dobry portal
5.00
Bardzo dobry

Serwis jest dobry tylko cena moglaby byc nieco nizsza. Przy nizszej cenie za abonament wiecej osob korzystaloby z serwisu.
5.00
Bardzo dobry

Serwis jest dość przejrzysty. Są tu ludzie, którzy mają cel by poznać kogoś z kim mogliby razem żyć i nie szukają przelotnych flirtów czy jednorazowych przygód.
Brakuje jednak wersji mobilnej, która ułatwiła by kontakt.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 19.05.2017 r.
Dziękujemy za miłą opinię. Serwis przystosowany jest do korzystania z niego również na wszelkich urządzeniach mobilnych. Wersja responsywna dostosowuje się automatycznie do urządzenia oraz jego rozdzielczości – ta sama strona działa na urządzeniach stacjonarnych jak i mobilnych. Mają Państwo także możliwość prowadzenia korespondencji anonimowo przez e-mail.Temat aplikacji jest przez nas rozważany

Witam, mam jedno zastrzeżenie, że bardzo dużo profili jest bez zdjęć, uważam to za niewłaściwe. Pozdrawiam.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 18.05.2017 r.
Posiadanie zdjęcia nie jest obowiązkowe. W ten sposób otrzymują Państwo więcej ofert. Często właśnie oferty bez zdjęcia okazują się bardzo wartościowe. Mimo to Profile ze zdjęciem są dużo częściej odwiedzane, dlatego gorąco zachęcamy do ich umieszczania.

Serwis, w którym naprawdę można kogoś poznać.
Profesjonalny dobór partnerów, prawdziwe profile.
Polecam każdemu, kto poszukuje bratniej duszy.
Grzegorz
5.00
Bardzo dobry

Ocena dobra, a nie bardzo dobra, bo nieprawdą jest, że przedstawiają Państwo wyłącznie aktualne oferty.
4.00
Dobry

mydwoje.pl odpowiada: 17.05.2017 r.
Dziękujemy za opinię. W profilach Użytkowników, na listach kojarzenia, przedstawiamy tylko oferty osób, które logowały się w Serwisie w ciągu ostatniego miesiąca. Takie oferty uznajemy za wciąż aktualne. W razie pytań zapraszamy do kontaktu z naszym biurem.

mydwoje.pl opinie klientów

mydwoje.pl

Ogłoszenia matrymonialne polskie i zagraniczne

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r.

mydwoje.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 14.05.2014 r. MyDwoje.pl to internetowe biuro matrymonialne. Głównym założeniem serwisu jest profesjonalne doradztwo w zakresie dopasowania partnerów na podstawie zgodności osobowości i życiowych wartości w oparciu o psychologiczny Test Doboru Partnerskiego przygotowany przez terapeutę małżeńskiego, Andrzeja Rutowskiego. Serwis wyróżnia dbałość o wiarygodność prezentowanych ofert i wysoka jakość obsługi użytkowników. Przez 8 lat funkcjonowania MyDwoje.pl zarejestrowało się na nim ponad 600 tysięcy użytkowników. Dzięki MyDwoje wspólne życie rozpoczęło kilkaset par.

Kontakt
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Tel: +48 222012589
Fax: +48 222012587
biuro@mydwoje.pl
mydwoje.pl

Sprzedawca
Katarzyna Bieber Serwis Doboru Partnerskiego
Domaniewska 37, lok. 2.43
02-672 Warszawa
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:010955530
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Katarzyna Bieber
Dalsze informacje o systemie opinii Trusted Shops
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Na podstawie tych opinii codziennie obliczana jest łączna ocena portalu. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z mydwoje.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.