opensprinklershop.de

331 Bewertungen insgesamt   67 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Erfahrungenopensprinklershop.de

Skvelá funkcionalita, robí to všetko čo potrebujete, prefektná integrácia a komunikačné rozhrania s inými systémami. Integrácia do Home Assistent bezproblémová, rýchla odozva. Pracuje s vlastnosu meteostanicou cez Wunderground (bolo však nutné manuálne nastavenie ID vlastnej PWS do config súboru). Úplne dokonalé je možnosť nastavit až 2 master ventily, bolo by ale ešte lepšie keby ich bolo viac. Ja som to využil na rozšírenie mojich fyzických 4 zón, kde 2 zóny použivam ako master pre ďalšie "virtuálne" zóny, ktoré sú spínané cez WiFi ventily cez Home Assistant Automations. Keby bol ešte o niečo atraktívnejší web dizajn a prehladnejšíe zobrazenie plánovaného zavlažovania podľa počasia, t.j. ak sa bude zavlažovať menej/viac/vôbec ako nastavený čas, nech je to vidno, veľmi dobre to mali graficky vyriešené na RainMachine. Perfektná robota, nie je to o nič horšie, dokonca je to omnoho lepšie ako iné komerčné produkty.

Sehr zufrieden – Top Service und schnelle Lieferung!

Ich habe bei opensprinlershop.de bestellt und bin rundum zufrieden. Die Auswahl an Produkten ist groß und übersichtlich gestaltet, sodass man schnell das findet, was man braucht. Die Bestellung verlief unkompliziert und wurde zügig bearbeitet. Besonders positiv hervorheben möchte ich die schnelle Lieferung – alles kam gut verpackt und in einwandfreiem Zustand bei mir an. Auch die Qualität der Produkte hat mich überzeugt, alles entspricht genau den Beschreibungen auf der Website. Der Kundenservice ist ebenfalls sehr freundlich und hilfsbereit, bei Fragen bekommt man schnell eine kompetente Antwort. Insgesamt eine sehr positive Erfahrung – ich werde definitiv wieder dort bestellen und kann den Shop uneingeschränkt weiterempfehlen!

Good experience, very fast

Although the site is a bit confusing when you have to translate it, I must say the order was flawless with a very quick delivery.
Alles super, netter Kontakt und schnelle Rückmeldung bei Fragen.

Top Produkt

Gutes Produkt und Gute Abwicklung.
Good service, quick respons
Schneller Versand, gute Verpackung, gerne wieder